Zien: Chris Weiss bestrijdt eikenprocessierups op bijzondere manier

Zien: Chris Weiss bestrijdt eikenprocessierups op bijzondere manier

Zien: <em>Chris Weiss</em> bestrijdt eikenprocessierups op bijzondere manier Temidden van de coronacrisis doemt er ook alweer een ander gezondheidsrisico voor Nederland op: de terugkeer van de eikenprocessierups. In de zomer van 2019 gaf het beestje veel overlast en dus heeft Chris Weiss, woonachtig in het Brabantse Heeswijk-Dinther, het heft in eigen handen genomen. Hij gaat de rups te lijf met plastic folie en plakband. Bekijk de video over Chris Weiss hierboven. Bekijk ook 5 Uur Live: hoeveel overlast gaat de eikenprocessierups deze zomer veroorzaken? Bekijk deze video » NOS Jeugdjournaal: eikenprocessierups wordt nu al met man en macht bestreden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Chris Weiss bestrijdt eikenprocessierups op bijzondere manier

Temidden van de coronacrisis doemt er ook alweer een ander gezondheidsrisico voor Nederland op: de terugkeer van de eikenprocessierups. In de zomer van 2019 gaf het beestje veel overlast en dus heeft Chris Weiss, woonachtig in het Brabantse Heeswijk-Dinther, het heft in eigen handen genomen. Hij gaat de rups te lijf met plastic folie en plakband.

Bekijk de video over Chris Weiss hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Chris Weiss bestrijdt eikenprocessierups op bijzondere manier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV