Zien: aardbeving Nieuw-Zeeland tijdens live-persconferentie premier

Zien: aardbeving Nieuw-Zeeland tijdens live-persconferentie premier

De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern is bezig met een persconferentie als de vloer en het gebouw waarin ze zich bevindt begint te trillen. Ze reageert echter volkomen relaxed: "We hebben hier een beetje een aardbeving. Het schudt behoorlijk."

Niet onder hangende lampen
Met een grote glimlach zegt ze vervolgens: "Het is net gestopt. Ik sta niet onder hangende lampen. Het ziet eruit alsof ik op een veilige plek ben." Bekijk het fragment van het AD hieronder.

Zien: aardbeving <em>Nieuw-Zeeland</em> tijdens live-persconferentie premier De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern is bezig met een persconferentie als de vloer en het gebouw waarin ze zich bevindt begint te trillen. Ze reageert echter volkomen relaxed: "We hebben hier een beetje een aardbeving. Het schudt behoorlijk." Niet onder hangende lampenMet een grote glimlach zegt ze vervolgens: "Het is net gestopt. Ik sta niet onder hangende lampen. Het ziet eruit alsof ik op een veilige plek ben." Bekijk het fragment van het AD hieronder. Bekijk ook Zien: Heftige aardbeving in Kroatische hoofdstad Zagreb Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: aardbeving Nieuw-Zeeland tijdens live-persconferentie premier

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: aardbeving Nieuw-Zeeland tijdens live-persconferentie premier of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV