64-jarige Kris Jenner doet bizarre onthulling: "Ik heb altijd zin in seks" (video)

64-jarige Kris Jenner doet bizarre onthulling: "Ik heb altijd zin in seks" (video)

De familie Kardashian-Jenner weet wel hoe ze de spotlights moeten vinden. Dochters Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie verbazen hun social media-volgers keer op keer met halfnaakte foto's, en ook moeder Kris haalt nu het nieuws met een bizarre onthulling: "Ik heb altijd zin in seks."

Corey Gamble
En dat mag gerust opmerkelijk genoemd worden, want Kris Jenner is inmiddels al 64 jaar. Haar vriend, Corey Gamble, is echter een stuk jonger: 39. Dat betekent dat zowel Kourtney als Kim Kardashian ouder zijn dan de nieuwste vlam van hun moeder. Kris Jenner doet de onthullingen in een extra scène van de realitysoap Keeping Up with the Kardashians, tijdens een afspraak met een vriendin.

Bekijk de beelden van de onthulling van Kris Jenner hieronder. De serie Keeping Up with the Kardashians is te zien op Videoland.

64-jarige <em>Kris Jenner</em> doet bizarre onthulling: &quot;Ik heb altijd zin in seks&quot; (video) De familie Kardashian-Jenner weet wel hoe ze de spotlights moeten vinden. Dochters Kim, Kourtney, Khloé, Kendall en Kylie verbazen hun social media-volgers keer op keer met halfnaakte foto's, en ook moeder Kris haalt nu het nieuws met een bizarre onthulling: "Ik heb altijd zin in seks." Corey GambleEn dat mag gerust opmerkelijk genoemd worden, want Kris Jenner is inmiddels al 64 jaar. Haar vriend, Corey Gamble, is echter een stuk jonger: 39. Dat betekent dat zowel Kourtney als Kim Kardashian ouder zijn dan de nieuwste vlam van hun moeder. Kris Jenner doet de onthullingen in een extra scène van de realitysoap Keeping Up with the Kardashians, tijdens een afspraak met een vriendin. Bekijk de beelden van de onthulling van Kris Jenner hieronder. De serie Keeping Up with the Kardashians is te zien op Videoland. Bekijk ook Documentaire over Kardashians: 'Je ziet veel van hun privéleven' Bekijk deze video » Kylie Jenner test geduld van dochtertje Stormi, bekijk de video Bekijk deze video »
Entertainment :
64-jarige Kris Jenner doet bizarre onthulling: "Ik heb altijd zin in seks" (video)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 64-jarige Kris Jenner doet bizarre onthulling: "Ik heb altijd zin in seks" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV