Maurice de Hond kraakt 1,5 meter-regel: "Op het strand kun je letterlijk op elkaar gaan liggen"

Maurice de Hond kraakt 1,5 meter-regel: "Op het strand kun je letterlijk op elkaar gaan liggen"

Het lijkt erop dat steeds meer mensen gaan luisteren naar de mening van Maurice de Hond over de verspreiding van het coronavirus, nu veel van wat de opiniepelier beweert blijkt te kloppen. Bij Café Weltschmerz praat hij over de hysterie over de anderhalve meter afstand en de wijze waarop het virus wordt overgedragen: "Het gaat vooral via de lucht en niet via rechtstreeks contact."

'Laat samenleving gang gaan'
De mate waarop we ouderen momenteel beschermen noemt hij dom, bijvoorbeeld vanwege de geringe aandacht voor de ventilaltie in verpleeghuizen. "We moeten maximaal ons best doen om ze niet te laten besmetten maar laat de rest van de samenleving zo ruim mogelijk hun gang gaan. Op die manier kunnen we economisch en sociaal overeind blijven."

'Op elkaar liggen op strand'
Op 1 juni gaan terrassen en bioscopen weer open. Hoe denkt De Hond daarover? "Buiten kun je letterlijk alles doen. Daar is die anderhalve meter totaal niet relevant. Je kunt bij wijze van spreken met z'n allen op het strand op elkaar gaan liggen want daar heb je de natuurlijke ventilatie." We moeten waken voor gekte over de anderhalve meter-regel zegt hij: "We hebben een anderhalve meter toetsbril en worden al bijna hysterisch als we ergens ter wereld mensen dicht bij elkaar zien zitten." In bioscopen ligt het overigens anders, aangezien je dan binnen bent: "Het bezoeken daarvan kan veilig maar alleen als je het punt van de ventilatie aanpakt." Dat geldt overigens ook voor kantoren, zo laat hij weten.

Bekijk het hele gesprek van Pim van Galen met Maurice de Hond, waarin ook het gebruik van mondkapjes wordt besproken, hieronder.

<em>Maurice de Hond</em> kraakt 1,5 meter-regel: &quot;Op het strand kun je letterlijk op elkaar gaan liggen&quot; Het lijkt erop dat steeds meer mensen gaan luisteren naar de mening van Maurice de Hond over de verspreiding van het coronavirus, nu veel van wat de opiniepelier beweert blijkt te kloppen. Bij Café Weltschmerz praat hij over de hysterie over de anderhalve meter afstand en de wijze waarop het virus wordt overgedragen: "Het gaat vooral via de lucht en niet via rechtstreeks contact." 'Laat samenleving gang gaan'De mate waarop we ouderen momenteel beschermen noemt hij dom, bijvoorbeeld vanwege de geringe aandacht voor de ventilaltie in verpleeghuizen. "We moeten maximaal ons best doen om ze niet te laten besmetten maar laat de rest van de samenleving zo ruim mogelijk hun gang gaan. Op die manier kunnen we economisch en sociaal overeind blijven." 'Op elkaar liggen op strand'Op 1 juni gaan terrassen en bioscopen weer open. Hoe denkt De Hond daarover? "Buiten kun je letterlijk alles doen. Daar is die anderhalve meter totaal niet relevant. Je kunt bij wijze van spreken met z'n allen op het strand op elkaar gaan liggen want daar heb je de natuurlijke ventilatie." We moeten waken voor gekte over de anderhalve meter-regel zegt hij: "We hebben een anderhalve meter toetsbril en worden al bijna hysterisch als we ergens ter wereld mensen dicht bij elkaar zien zitten." In bioscopen ligt het overigens anders, aangezien je dan binnen bent: "Het bezoeken daarvan kan veilig maar alleen als je het punt van de ventilatie aanpakt." Dat geldt overigens ook voor kantoren, zo laat hij weten. Bekijk het hele gesprek van Pim van Galen met Maurice de Hond, waarin ook het gebruik van mondkapjes wordt besproken, hieronder. Bekijk ook Maurice de Hond: "Er komt absoluut geen tweede golf, er wordt angst gezaaid" Bekijk deze video » Marion Koopmans: "Tweede golf kan snel komen en groot worden" Bekijk deze video »
Nieuws :
Maurice de Hond kraakt 1,5 meter-regel: "Op het strand kun je letterlijk op elkaar gaan liggen"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maurice de Hond kraakt 1,5 meter-regel: "Op het strand kun je letterlijk op elkaar gaan liggen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen