Coronaspuger wordt aangehouden en reageert geïrriteerd: "Fuck you all" (video)

Coronaspuger wordt aangehouden en reageert geïrriteerd: "Fuck you all" (video)

De Utrechtse politie gaat af op een oproep over een groep mensen die op voorbijgangers zou spugen, wat extra gevaarlijk is tijdens de huidige coronacrisis. Al snel blijkt dat een van de betreffende personen gesignaleerd staat. Hij wordt daarop gewezen en reageert geïrriteerd: "Fuck you man, fuck you all, don't touch me man." De betreffende agent raakt hem op dat moment overigens niet eens aan. Vervolgens wordt de jongen aangehouden en naar het bureau gebracht. Bekijk het fragment van Dumpert hieronder.

<em>Coronaspuger</em> wordt aangehouden en reageert geïrriteerd: &quot;Fuck you all&quot; (video) De Utrechtse politie gaat af op een oproep over een groep mensen die op voorbijgangers zou spugen, wat extra gevaarlijk is tijdens de huidige coronacrisis. Al snel blijkt dat een van de betreffende personen gesignaleerd staat. Hij wordt daarop gewezen en reageert geïrriteerd: "Fuck you man, fuck you all, don't touch me man." De betreffende agent raakt hem op dat moment overigens niet eens aan. Vervolgens wordt de jongen aangehouden en naar het bureau gebracht. Bekijk het fragment van Dumpert hieronder. Bekijk ook Schokkende beelden: handhavers mishandeld op strand in IJmuiden Bekijk deze video »
Viral :
Coronaspuger wordt aangehouden en reageert geïrriteerd: "Fuck you all" (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Coronaspuger wordt aangehouden en reageert geïrriteerd: "Fuck you all" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV