Moeder Mark Rutte overleden op 96-jarige leeftijd: "Groot verdriet"

Moeder Mark Rutte overleden op 96-jarige leeftijd: "Groot verdriet"

Mieke Rutte-Dilling, de moeder van Mark Rutte, is woensdag 13 mei overleden. Dat is zojuist bekend gemaakt. Ze is 96 jaar oud geworden.

Mantelzorger
In april besteedde Shownieuws nog uitgebreid aandacht aan de moeder van onze premier en de goede band die ze met haar zoon had. "De meeste mensen weten wel dat hij ook een beetje mantelzorger voor haar is", vertelde Frits Huffnagel. Hij deed bijvoorbeeld boodschappen voor haar en ging daarnaast uiteraard ook regelmatig op bezoek. Vanwege de coronamaatregelen kon Rutte dat niet meer doen. "Hij ervaart natuurlijk heel persoonlijk de gevolgen daarvan."

Reactie op overlijden
De premier heeft inmiddels persoonlijk gereageerd op het verlies: "Op woensdag 13 mei overleed onze en mijn lieve moeder op 96-jarige leeftijd. Naast het grote verdriet en alle dierbare herinneringen overheerst bij mijn familie en mij ook een gevoel van dankbaarheid dat wij haar zo lang bij ons mochten hebben. Wij hebben inmiddels in familiekring afscheid van haar genomen en hopen dit grote gemis de komende tijd in alle rust met elkaar te kunnen verwerken.’’

Bekijk het hele fragment van Shownieuws uit april hieronder.

Moeder <em>Mark Rutte</em> overleden op 96-jarige leeftijd: &quot;Groot verdriet&quot; Mieke Rutte-Dilling, de moeder van Mark Rutte, is woensdag 13 mei overleden. Dat is zojuist bekend gemaakt. Ze is 96 jaar oud geworden. MantelzorgerIn april besteedde Shownieuws nog uitgebreid aandacht aan de moeder van onze premier en de goede band die ze met haar zoon had. "De meeste mensen weten wel dat hij ook een beetje mantelzorger voor haar is", vertelde Frits Huffnagel. Hij deed bijvoorbeeld boodschappen voor haar en ging daarnaast uiteraard ook regelmatig op bezoek. Vanwege de coronamaatregelen kon Rutte dat niet meer doen. "Hij ervaart natuurlijk heel persoonlijk de gevolgen daarvan." Reactie op overlijdenDe premier heeft inmiddels persoonlijk gereageerd op het verlies: "Op woensdag 13 mei overleed onze en mijn lieve moeder op 96-jarige leeftijd. Naast het grote verdriet en alle dierbare herinneringen overheerst bij mijn familie en mij ook een gevoel van dankbaarheid dat wij haar zo lang bij ons mochten hebben. Wij hebben inmiddels in familiekring afscheid van haar genomen en hopen dit grote gemis de komende tijd in alle rust met elkaar te kunnen verwerken.’’ Bekijk het hele fragment van Shownieuws uit april hieronder.
Nieuws :
Moeder Mark Rutte overleden op 96-jarige leeftijd: "Groot verdriet"

Jouw mening
Reageer hieronder op 'Moeder Mark Rutte overleden op 96-jarige leeftijd'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV