Hilarische beelden: Gerard Joling en Gordon kruipen in de huid van Bert en Ernie

Hilarische beelden: Gerard Joling en Gordon kruipen in de huid van Bert en Ernie

Het programma Joling & Gordon over de vloer was halverwege het vorige decennium een groot succes. Veel mensen lagen dubbel om de hilarische avonturen van Gerard Joling en Gordon. Comedy Central heeft nu een hilarische sketch gemaakt met geluidsfragmenten uit het programma.

Bert en Ernie
In de sketch kruipen Joling en Gordon in de huid van Sesamstraat-figuren Bert en Ernie. We zien hoe de uitspraken van de twee entertainers onder beelden van Bert en Ernie zijn geplakt en dat zorgt voor een hilarisch effect. De uitspraken van met name Gordon lijken echter niet bestemd voor Sesamstraat, want die zijn toch écht iets te grof voor de jonge doelgroep...

Bekijk de hilarische video hieronder.

Hilarische beelden: <em>Gerard Joling</em> en <em>Gordon</em> kruipen in de huid van Bert en Ernie Het programma Joling & Gordon over de vloer was halverwege het vorige decennium een groot succes. Veel mensen lagen dubbel om de hilarische avonturen van Gerard Joling en Gordon. Comedy Central heeft nu een hilarische sketch gemaakt met geluidsfragmenten uit het programma. Bert en ErnieIn de sketch kruipen Joling en Gordon in de huid van Sesamstraat-figuren Bert en Ernie. We zien hoe de uitspraken van de twee entertainers onder beelden van Bert en Ernie zijn geplakt en dat zorgt voor een hilarisch effect. De uitspraken van met name Gordon lijken echter niet bestemd voor Sesamstraat, want die zijn toch écht iets te grof voor de jonge doelgroep... Bekijk de hilarische video hieronder. Bekijk ook Zien: Willem-Alexander roast familie in speciale Comedy Central Roast Bekijk deze video » Zien: "meneer Ellie Lust" jaagt agressief op buitenlandse drugsbendes Bekijk deze video »
Humor :
Hilarische beelden: Gerard Joling en Gordon kruipen in de huid van Bert en Ernie

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Hilarische beelden: Gerard Joling en Gordon kruipen in de huid van Bert en Ernie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV