Maandag in Man bijt hond XL: "Ze vertelde niet dat ze hermafrodiet was"

Maandag in Man bijt hond XL: "Ze vertelde niet dat ze hermafrodiet was"

Op maandag 26 mei is er weer een bijzondere uitzending van Man bijt hond XL te zien op SBS 6. Hierin vertellen twee mensen die elkaar helemaal hebben gevonden in de liefde hun verhaal. En dat is - zoals we van Man bijt hond gewend zijn - weer een bijzonder verhaal: "Ze vertelde niet dat ze hermafrodiet was."

Bekijk het fragment uit Man bijt hond XL hieronder.

Man bijt hond XL is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de hele aflevering van Man bijt hond XL terugkijken bij Gids.tv.

Maandag in <em>Man bijt hond XL</em>: &quot;Ze vertelde niet dat ze hermafrodiet was&quot; Op maandag 26 mei is er weer een bijzondere uitzending van Man bijt hond XL te zien op SBS 6. Hierin vertellen twee mensen die elkaar helemaal hebben gevonden in de liefde hun verhaal. En dat is - zoals we van Man bijt hond gewend zijn - weer een bijzonder verhaal: "Ze vertelde niet dat ze hermafrodiet was." Bekijk het fragment uit Man bijt hond XL hieronder. Man bijt hond XL is elke maandag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de hele aflevering van Man bijt hond XL terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Man bijt hond XL: teddyberen Jos en Agnes worden lastig door coronamaatregelen Bekijk deze video » Man bijt hond XL: minivarken groeit uit tot gigantisch huisdier Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Man bijt hond XL: "Ze vertelde niet dat ze hermafrodiet was"

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Man bijt hond XL: "Ze vertelde niet dat ze hermafrodiet was" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV