Pijnlijke beelden uit Lang leve de liefde: "Hij is dronken volgens mij"

Pijnlijke beelden uit Lang leve de liefde: "Hij is dronken volgens mij"

De 50-jarige Richard maakt er in het datingprogramma Lang leve de liefde een beetje een potje van. Hij besluit lekker te gourmetten met Anne Marie, de vrouw met wie hij in het huis verblijft. Richard lijkt echter een drankje te hebben genomen om de zenuwen te temperen, want hij laat zijn bestek vallen en valt van z'n kruk. Wanneer hij naar het toilet gaat, appt Anne Marie met vriendin Anita: "Hij is dronken volgens mij..."

Bekijk de pijnlijke beelden uit Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is vanaf maandag 25 mei elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv.

Pijnlijke beelden uit <em>Lang leve de liefde</em>: &quot;Hij is dronken volgens mij&quot; De 50-jarige Richard maakt er in het datingprogramma Lang leve de liefde een beetje een potje van. Hij besluit lekker te gourmetten met Anne Marie, de vrouw met wie hij in het huis verblijft. Richard lijkt echter een drankje te hebben genomen om de zenuwen te temperen, want hij laat zijn bestek vallen en valt van z'n kruk. Wanneer hij naar het toilet gaat, appt Anne Marie met vriendin Anita: "Hij is dronken volgens mij..." Bekijk de pijnlijke beelden uit Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is vanaf maandag 25 mei elke werkdag om 20.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Roy Donders in Lang Leve de Liefde: eerste beelden van date Bekijk deze video » SBS 6 wijzigt programmering vanaf maandag 25 mei: Lingo begint eerder Bekijk deze video »
TV :
Pijnlijke beelden uit Lang leve de liefde: "Hij is dronken volgens mij"

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Pijnlijke beelden uit Lang leve de liefde: "Hij is dronken volgens mij" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV