Verkiezingen Suriname: Desi Bouterse stevent af op nederlaag (video)

Verkiezingen Suriname: Desi Bouterse stevent af op nederlaag (video)

Het is vandaag een spannende dag in Suriname. Vandaag wordt er namelijk gestemd voor een nieuw parlement en wordt duidelijk of de omstreden Desi Bouterse opnieuw president wordt.

Bouterse populair in achterbuurten
In de peilingen staat Bouterse er vooralsnog niet goed voor. Zijn partij NDP verliest volgens die peilingen zeker tien zetels. Volgens Suriname-deskundige Robert Alting ligt de sleutel van de verkiezingen in de achterbuurten van Suriname. Daar is Bouterse nog wel erg populair. Alting vreest dat, wanneer Bouterse opnieuw vijf jaar aan de macht komt, het land niet meer te redden is.

Bekijk de video van Goedemorgen Nederland over de verkiezingen in Suriname hieronder.

Verkiezingen Suriname: <em>Desi Bouterse</em> stevent af op nederlaag (video) Het is vandaag een spannende dag in Suriname. Vandaag wordt er namelijk gestemd voor een nieuw parlement en wordt duidelijk of de omstreden Desi Bouterse opnieuw president wordt. Bouterse populair in achterbuurtenIn de peilingen staat Bouterse er vooralsnog niet goed voor. Zijn partij NDP verliest volgens die peilingen zeker tien zetels. Volgens Suriname-deskundige Robert Alting ligt de sleutel van de verkiezingen in de achterbuurten van Suriname. Daar is Bouterse nog wel erg populair. Alting vreest dat, wanneer Bouterse opnieuw vijf jaar aan de macht komt, het land niet meer te redden is. Bekijk de video van Goedemorgen Nederland over de verkiezingen in Suriname hieronder. Bekijk ook Nabestaanden decembermoorden opgelucht: "Bouterse eindelijk veroordeeld" Bekijk deze video » Desi Bouterse als held ontvangen na veroordeling Decembermoorden Bekijk deze video »
Nieuws :
Verkiezingen Suriname: Desi Bouterse stevent af op nederlaag (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Verkiezingen Suriname: Desi Bouterse stevent af op nederlaag (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV