15-jarig meisje fietst 1200 kilometer in een week met vader achterop (video)

15-jarig meisje fietst 1200 kilometer in een week met vader achterop (video)

In India trekken veel mensen door de coronacrisis vanuit de grote stad terug naar hun geboortedorp. Maar omdat het openbaar vervoer niet rijdt, is dat erg lastig en vaak ook gevaarlijk. De 15-jarige Jyoti besloot toch de fiets te pakken en legde in een week tijd 1200 kilometer af met haar vader achterop.

Bekijk de beelden over de bijzondere fietstocht hieronder in de video van NOS Stories.

15-jarig meisje fietst <em>1200 kilometer</em> in een week met vader achterop (video) In India trekken veel mensen door de coronacrisis vanuit de grote stad terug naar hun geboortedorp. Maar omdat het openbaar vervoer niet rijdt, is dat erg lastig en vaak ook gevaarlijk. De 15-jarige Jyoti besloot toch de fiets te pakken en legde in een week tijd 1200 kilometer af met haar vader achterop. Bekijk de beelden over de bijzondere fietstocht hieronder in de video van NOS Stories. Bekijk ook Heftige beelden: cycloon Amphan richt ravage aan in India en Bangladesh Bekijk deze video » Bekijk ravage na orkaan Amphan in India en Bangladesh: inmiddels 20 doden Bekijk deze video »
Nieuws :
15-jarig meisje fietst 1200 kilometer in een week met vader achterop (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op 15-jarig meisje fietst 1200 kilometer in een week met vader achterop (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV