Bekijk hele docu over Lance Armstrong: ook in 2010 ontkende hij dopinggebruik nog

Bekijk hele docu over Lance Armstrong: ook in 2010 ontkende hij dopinggebruik nog

Oud-wielrenner Lance Armstrong staat deze dagen weer volop in de belangstelling door de nieuwe documentaire LANCE, waarin hij belooft nog één keer zijn complete verhaal te vertellen. In 2010 had Mart Smeets hem ook voor de camera voor een interview, waarin hij nog glashard ontkende ooit doping te hebben gebruikt.

Oprah
Op dat moment begon het net rond Armstrong zich al te sluiten, want steeds meer mensen beweerden dat de zevenvoudig (!) Tour de France-winnaar zijn hele carrière al aan de stimulerende middelen zat. Enkele jaren later, in 2013, bekende Armstrong dit tijdens een interview met Oprah Winfrey. Tegen Smeets zei hij echter: "Toen ik 21 was, won ik wedstrijden op het WK en in de Tour. Niemand is zo slim dat hij daar 17, 18, 19 jaar mee wegkomt."

Bekijk de hele documentaire van NOS Studio Sport over Lance Armstrong hieronder.

De ESPN-documentaire LANCE zie je zaterdag 6 juni (deel 1) en zaterdag 13 juni (deel 2) om 21.00 uur op FOX Sports 1.

Bekijk hele docu over <em>Lance Armstrong</em>: ook in 2010 ontkende hij dopinggebruik nog Oud-wielrenner Lance Armstrong staat deze dagen weer volop in de belangstelling door de nieuwe documentaire LANCE, waarin hij belooft nog één keer zijn complete verhaal te vertellen. In 2010 had Mart Smeets hem ook voor de camera voor een interview, waarin hij nog glashard ontkende ooit doping te hebben gebruikt. OprahOp dat moment begon het net rond Armstrong zich al te sluiten, want steeds meer mensen beweerden dat de zevenvoudig (!) Tour de France-winnaar zijn hele carrière al aan de stimulerende middelen zat. Enkele jaren later, in 2013, bekende Armstrong dit tijdens een interview met Oprah Winfrey. Tegen Smeets zei hij echter: "Toen ik 21 was, won ik wedstrijden op het WK en in de Tour. Niemand is zo slim dat hij daar 17, 18, 19 jaar mee wegkomt." Bekijk de hele documentaire van NOS Studio Sport over Lance Armstrong hieronder. De ESPN-documentaire LANCE zie je zaterdag 6 juni (deel 1) en zaterdag 13 juni (deel 2) om 21.00 uur op FOX Sports 1. Bekijk ook Op1: Stef Clement niet positief over nieuwe documentaire van Lance Armstrong Bekijk deze video »
Wielrennen :
Bekijk hele docu over Lance Armstrong: ook in 2010 ontkende hij dopinggebruik nogCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk hele docu over Lance Armstrong: ook in 2010 ontkende hij dopinggebruik nog of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen