Boer Herman en zijn Fleur waren direct verliefd na speeddate Boer zoekt Vrouw

Boer Herman en zijn Fleur waren direct verliefd na speeddate Boer zoekt Vrouw

Boer Herman ging in 2016 op zijn naar ware liefde in Boer zoekt Vrouw. Hij kon kiezen uit 40 brieven en Fleur is als winnares uit de strijd gekomen. Dat was eigenlijk ook al vroeg in het programma duidelijk.

Hieronder zie je een fragment uit de Boer zoekt Vrouw special. Je kunt hier de hele aflevering van de Boer zoekt Vrouw special terugkijken.

Smoorverliefd
Herman en Fleur vonden elkaar namelijk na hun eerste ontmoeting op de speeddate al erg interessant. Dat gevoel is nooit meer weggegaan en de twee zijn nog steeds smoorverliefd. Het stel woont nog wel apart van elkaar: Herman in Frankrijk, Fleur in Nederland. Maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen.

Boer zoekt Vrouw special is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer zoekt Vrouw gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer Herman</em> en zijn Fleur waren direct verliefd na speeddate <em>Boer zoekt Vrouw</em> Boer Herman ging in 2016 op zijn naar ware liefde in Boer zoekt Vrouw. Hij kon kiezen uit 40 brieven en Fleur is als winnares uit de strijd gekomen. Dat was eigenlijk ook al vroeg in het programma duidelijk. Hieronder zie je een fragment uit de Boer zoekt Vrouw special. Je kunt hier de hele aflevering van de Boer zoekt Vrouw special terugkijken. SmoorverliefdHerman en Fleur vonden elkaar namelijk na hun eerste ontmoeting op de speeddate al erg interessant. Dat gevoel is nooit meer weggegaan en de twee zijn nog steeds smoorverliefd. Het stel woont nog wel apart van elkaar: Herman in Frankrijk, Fleur in Nederland. Maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen. Boer zoekt Vrouw special is elke zondag om 20.20 uur te zien op NPO 1. Heb je Boer zoekt Vrouw gemist? Je kunt alle beste fragmenten en hele afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Boer zoekt vrouw: twee jaar na deelname is Jaap gelukkig met Deense Helle Bekijk deze video » Boer zoekt vrouw special: Fleur kijkt terug op "rollercoaster van emoties" Bekijk deze video »
BZV :
Boer Herman en zijn Fleur waren direct verliefd na speeddate Boer zoekt Vrouw


Bekijk hier alle video's en artikelen van Boer zoekt Vrouw special
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Boer Herman en zijn Fleur waren direct verliefd na speeddate Boer zoekt Vrouw of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV