Boer zoekt vrouw special: Fleur kijkt terug op "rollercoaster van emoties"

Boer zoekt vrouw special: Fleur kijkt terug op "rollercoaster van emoties"

In de Boer zoekt vrouw special van zondag 24 mei sprak Yvon Jaspers onder meer met Herman en Fleur, die elkaar leerden kennen in 2016. Nu Fleur terugkijkt op het BZV-avontuur, kan ze niet anders concluderen dan dat het een "rollercoaster van emoties" was.

Hieronder zie je een fragment uit de Boer zoekt vrouw special van zondag 24 mei. Je kunt ook de hele Boer zoekt vrouw special terugkijken op Gids.tv.

Frankrijk
Boer Herman had een boerderij in Frankrijk en dat betekende dat het voor Fleur een hele stap zou zijn om verliefd te worden op deze boer. Sommige dingen heb je echter niet in de hand en dus gebeurde het toch. In een terugblik is te zien hoe de emoties én de zenuwen flink toesloegen bij zowel Fleur als Herman, maar voor Herman was het duidelijk: hij koos voor Fleur.

Bekijk het fragment uit de Boer zoekt vrouw special hieronder.

Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.

<em>Boer zoekt vrouw special</em>: Fleur kijkt terug op &quot;rollercoaster van emoties&quot; In de Boer zoekt vrouw special van zondag 24 mei sprak Yvon Jaspers onder meer met Herman en Fleur, die elkaar leerden kennen in 2016. Nu Fleur terugkijkt op het BZV-avontuur, kan ze niet anders concluderen dan dat het een "rollercoaster van emoties" was. Hieronder zie je een fragment uit de Boer zoekt vrouw special van zondag 24 mei. Je kunt ook de hele Boer zoekt vrouw special terugkijken op Gids.tv. FrankrijkBoer Herman had een boerderij in Frankrijk en dat betekende dat het voor Fleur een hele stap zou zijn om verliefd te worden op deze boer. Sommige dingen heb je echter niet in de hand en dus gebeurde het toch. In een terugblik is te zien hoe de emoties én de zenuwen flink toesloegen bij zowel Fleur als Herman, maar voor Herman was het duidelijk: hij koos voor Fleur. Bekijk het fragment uit de Boer zoekt vrouw special hieronder. Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Nieuwe liefde Boer Geert in de wolken: "Geert is een gezellige intelligente man" Bekijk deze video » Zien: Geert van Boer zoekt Vrouw laat nieuwe vriendin Ingrid zien: ''Zij heeft de wauw-factor!'' Bekijk deze video »
BZV :
Boer zoekt vrouw special: Fleur kijkt terug op "rollercoaster van emoties"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Boer zoekt vrouw special: Fleur kijkt terug op "rollercoaster van emoties" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV