ANWB lanceert coronakeurmerk voor veilige campings in Nederland (video)

ANWB lanceert coronakeurmerk voor veilige campings in Nederland (video)

Er is een mogelijkheid dat we deze zomer in ieder geval in eigen land op vakantie kunnen. De ANWB lanceert daarom een speciaal coronakeurerk voor campings, waaraan je kunt zien of een camping veilig is om heen te gaan. Het blauwe keurmerk staat voor veilige maatregelen op het gebied van afstand en hygiëne, het gele keurmerk staat voor soepele voorwaarden met betrekking tot bijvoorbeeld annuleringen.

Bekijk de uitleg over het coronakeurmerk van de ANWB in de video hieronder.

<em>ANWB</em> lanceert <em>coronakeurmerk</em> voor veilige campings in Nederland (video) Er is een mogelijkheid dat we deze zomer in ieder geval in eigen land op vakantie kunnen. De ANWB lanceert daarom een speciaal coronakeurerk voor campings, waaraan je kunt zien of een camping veilig is om heen te gaan. Het blauwe keurmerk staat voor veilige maatregelen op het gebied van afstand en hygiëne, het gele keurmerk staat voor soepele voorwaarden met betrekking tot bijvoorbeeld annuleringen. Bekijk de uitleg over het coronakeurmerk van de ANWB in de video hieronder. Bekijk ook Corendon-directeur Steven van der Heijden in Op1: "Eind juni weer op vakantie" Bekijk deze video » Nieuwsuur: Wat zijn je opties voor de zomervakantie tijdens de coronacrisis? Bekijk deze video »
Nieuws :
ANWB lanceert coronakeurmerk voor veilige campings in Nederland (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op ANWB lanceert coronakeurmerk voor veilige campings in Nederland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV