Video: Dennis Schouten en Jan Roos toch door met Roddelpraat: "Geen ruzie"

Video: Dennis Schouten en Jan Roos toch door met Roddelpraat: "Geen ruzie"

Dennis Schouten maakte twee weken geleden bekend te stoppen met Roddelpraat. In dat programma besprak de presentator samen met Jan Roos het laatste showbizz nieuws op geheel eigen wijze, maar dat leverde het duo vooral problemen op. Nu gaan Schouten en Roos dus toch door met het satirische programma.

Video: Dennis Schouten en Jan Roos toch door met <em>Roddelpraat</em>: &quot;Geen ruzie&quot; Dennis Schouten maakte twee weken geleden bekend te stoppen met Roddelpraat. In dat programma besprak de presentator samen met Jan Roos het laatste showbizz nieuws op geheel eigen wijze, maar dat leverde het duo vooral problemen op. Nu gaan Schouten en Roos dus toch door met het satirische programma. BedreigingenSchouten en Roos staan erom bekend geen blad voor de mond te hebben en dat lieten ze in Roddelpraat ook regelmatig blijken. Dat zorgde ervoor dat het duo veel kritiek kreeg en zelfs bedreigingen ontving. De producent kon het zich niet veroorloven door te gaan met het programma en dus werd de stekker eruit getrokken. Schouten en Roos hebben nu dus besloten om toch samen door te gaan met Roddelpraat. Bekijk het gesprek van Wilfred Genee met Dennis Schouten en Jan Roos hierboven. Hieronder kun je de meest recente aflevering van Roddelpraat bekijken. Roddelpraat aflevering 7 Bekijk ook Jan Roos onthult: "Johnny de Mol heeft geprobeerd Patty Brard te versieren" Bekijk deze video » Dennis Schouten stopt met webshow Roddelpraat: "Alleen maar gezeik" Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Dennis Schouten en Jan Roos toch door met Roddelpraat: "Geen ruzie"

Bedreigingen
Schouten en Roos staan erom bekend geen blad voor de mond te hebben en dat lieten ze in Roddelpraat ook regelmatig blijken. Dat zorgde ervoor dat het duo veel kritiek kreeg en zelfs bedreigingen ontving. De producent kon het zich niet veroorloven door te gaan met het programma en dus werd de stekker eruit getrokken. Schouten en Roos hebben nu dus besloten om toch samen door te gaan met Roddelpraat.

Bekijk het gesprek van Wilfred Genee met Dennis Schouten en Jan Roos hierboven. Hieronder kun je de meest recente aflevering van Roddelpraat bekijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Dennis Schouten en Jan Roos toch door met Roddelpraat: "Geen ruzie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV