Wilfred Genee verbijsterd door Snelle en Bizzey: "Of ben ik te oud?" (video)

Wilfred Genee verbijsterd door Snelle en Bizzey: "Of ben ik te oud?" (video)

Wilfred Genee heeft met grote verbazing gekeken naar uitspraken van rappers Snelle en Bizzey. Zo gaf Snelle aan dat hij baalt dat hij geen nieuwe auto kan kopen door de coronacrisis en volgend jaar niet financieel onafhankelijk zal zijn. Bizzey beweerde op zijn beurt dat zijn rijbewijs is afgepakt 'omdat hij té goed reed'. Genee begrijpt werkelijk niets van de uitspraken: "Of ben ik te oud?"

Bekijk de video van Radio Veronica met de reactie van Wilfred Genee op de rappers hieronder.

Wilfred Genee verbijsterd door <em>Snelle</em> en <em>Bizzey</em>: &quot;Of ben ik te oud?&quot; (video) Wilfred Genee heeft met grote verbazing gekeken naar uitspraken van rappers Snelle en Bizzey. Zo gaf Snelle aan dat hij baalt dat hij geen nieuwe auto kan kopen door de coronacrisis en volgend jaar niet financieel onafhankelijk zal zijn. Bizzey beweerde op zijn beurt dat zijn rijbewijs is afgepakt 'omdat hij té goed reed'. Genee begrijpt werkelijk niets van de uitspraken: "Of ben ik te oud?" Bekijk de video van Radio Veronica met de reactie van Wilfred Genee op de rappers hieronder. Bekijk ook Kalvijn biecht op in interview: "Ik zou wel een trio willen met Kim Feenstra" Bekijk deze video » Bizzey over corona en 5G in Release Reacties: "Laten we beter onderzoek doen" Bekijk deze video »
Entertainment :
Wilfred Genee verbijsterd door Snelle en Bizzey: "Of ben ik te oud?" (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee verbijsterd door Snelle en Bizzey: "Of ben ik te oud?" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV