De Toekomst van Nederland: ons leven na corona: dinsdag 26 mei op SBS6

De Toekomst van Nederland: ons leven na corona: dinsdag 26 mei op SBS6

Dinsdag 26 mei zendt SBS6 een speciaal programma uit met de naam De Toekomst van Nederland: ons leven na corona. Dit programma is een samenwerking tussen het Algemeen Dagblad en Hart van Nederland. Presentatoren Merel Westrik en Hidde van Warmerdam leiden de eenmalige talkshow in goede banen.

Thuis meepraten
In het programma worden prikkelende stellingen en actuele vragen over de coronacrisis voorgelegd aan de gasten. De gesprekken worden gevoerd aan de hand van drie thema's: gezondheid, werk en samenleven. Kijkers kunnen thuis ook meepraten en stemmen over de onderwerpen.

De Toekomst van Nederland: ons leven na corona is dinsdag 26 mei om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna De Toekomst van Nederland: ons leven na corona terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>De Toekomst van Nederland: ons leven na corona</em>: dinsdag 26 mei op SBS6 Dinsdag 26 mei zendt SBS6 een speciaal programma uit met de naam De Toekomst van Nederland: ons leven na corona. Dit programma is een samenwerking tussen het Algemeen Dagblad en Hart van Nederland. Presentatoren Merel Westrik en Hidde van Warmerdam leiden de eenmalige talkshow in goede banen. Thuis meepratenIn het programma worden prikkelende stellingen en actuele vragen over de coronacrisis voorgelegd aan de gasten. De gesprekken worden gevoerd aan de hand van drie thema's: gezondheid, werk en samenleven. Kijkers kunnen thuis ook meepraten en stemmen over de onderwerpen. De Toekomst van Nederland: ons leven na corona is dinsdag 26 mei om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt daarna De Toekomst van Nederland: ons leven na corona terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Ladies Night belachelijk gemaakt in TV Kantine: "Waar gaat het eigenlijk over?" Bekijk deze video » Ladies Night: Merel Westrik in tranen bij voorlopig laatste uitzending Bekijk deze video »
TV :
De Toekomst van Nederland: ons leven na corona: dinsdag 26 mei op SBS6


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op De Toekomst van Nederland: ons leven na corona: dinsdag 26 mei op SBS6 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV