Chateau Meiland: Gaat de familie Meiland failliet door coronacrisis?

Chateau Meiland: Gaat de familie Meiland failliet door coronacrisis?

<em>Chateau Meiland:</em> Gaat de familie Meiland failliet door coronacrisis? De coronacrisis hakt er flink in bij de familie Meiland. Er is grote onzekerheid over de inkomsten van het Chateau. Tijdens de uitzending van Chateau Meiland vertellen ze over de financiële situatie. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Chateau Meiland bij Gids.tv Zien: Maxime Meiland bezorgd om volgepakte aanhanger: "Zweet staat in m'n naad" Bekijk deze video » Chateau Meiland gemist? Drama in de keuken: 'Jij lult ook makkelijk!' Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland: Gaat de familie Meiland failliet door coronacrisis?

De coronacrisis hakt er flink in bij de familie Meiland. Er is grote onzekerheid over de inkomsten van het Chateau. Tijdens de uitzending van Chateau Meiland vertellen ze over de financiële situatie.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Heb je Chateau Meiland gemist? Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Chateau Meiland bij Gids.tv

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Chateau Meiland: Gaat de familie Meiland failliet door coronacrisis? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV