Video: Lorenzo S. veroordeeld tot 10 jaar cel voor doden van zijn vriendin

Video: Lorenzo S. veroordeeld tot 10 jaar cel voor doden van zijn vriendin

Video: <em>Lorenzo S.</em> veroordeeld tot 10 jaar cel voor doden van zijn vriendin De 26-jarige Lorenzo S. uit Utrecht bracht vorig jaar zijn ex-vriendin Dunja (23) om het leven in haar eigen appartement. De rechtbank was overtuigd dat hij haar om het leven heeft gebracht. "Dunja is zo hard tegen haar hoofd geslagen en geschopt dat ze hersenletsel opliep waaraan ze overleed." Bekijk de hele video van AD Nieuws over Lorenzo S. hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook 5G-netwerk mag verder uitgerold worden, bekijk de uitspraak van de rechter Bekijk deze video » Shownieuws: "Faillissement hotel Spaander is truc, verkoop gewoon tien schilderijen!" Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Lorenzo S. veroordeeld tot 10 jaar cel voor doden van zijn vriendin

De 26-jarige Lorenzo S. uit Utrecht bracht vorig jaar zijn ex-vriendin Dunja (23) om het leven in haar eigen appartement. De rechtbank was overtuigd dat hij haar om het leven heeft gebracht. "Dunja is zo hard tegen haar hoofd geslagen en geschopt dat ze hersenletsel opliep waaraan ze overleed."

Bekijk de hele video van AD Nieuws over Lorenzo S. hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Lorenzo S. veroordeeld tot 10 jaar cel voor doden van zijn vriendin of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV