Veronica Inside gemist? Johan Derksen wil dat Epke Zonderland helpt in zorg

Veronica Inside gemist? Johan Derksen wil dat Epke Zonderland helpt in zorg

<em>Veronica Inside</em> gemist? Johan Derksen wil dat Epke Zonderland helpt in zorg Epke Zonderland kan goed turnen. Dat bewees hij al eerder op de Olympische Spelen. Naast topsporter is Epke ook arts, maar helpt hij momenteel niet in de ziekenhuizen. Dat steekt bij Johan Derksen. "Je bent verdomme arts, ga helpen in de ziekenhuizen!", roept hij. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Veronica Inside bij Gids.tv The Voice Kids: Ali B vergelijkt Sham met Epke Zonderland Bekijk deze video » Epke Zonderland hoopt dat mensen leren van coronavirus: "Ga meer bewegen" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Veronica Inside gemist? Johan Derksen wil dat Epke Zonderland helpt in zorg

Epke Zonderland kan goed turnen. Dat bewees hij al eerder op de Olympische Spelen. Naast topsporter is Epke ook arts, maar helpt hij momenteel niet in de ziekenhuizen. Dat steekt bij Johan Derksen. "Je bent verdomme arts, ga helpen in de ziekenhuizen!", roept hij.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Veronica Inside bij Gids.tv

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? Johan Derksen wil dat Epke Zonderland helpt in zorg of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV