Op1: Corola Schouten waarschuwt slachthuizen over naleven coronamaatregelen

Op1: Corola Schouten waarschuwt slachthuizen over naleven coronamaatregelen

<em>Op1:</em> Corola Schouten waarschuwt slachthuizen over naleven coronamaatregelen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 25 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 25 mei terugkijken. Minister van Landbouw Carola Schouten was te gast bij Op1 om te vertellen over de coronamaatregelen bij de slachthuizen. Ze waarschuwt dat deze slachthuzien er alles aan moeten doen om de coronabesmettingen tegen te gaan. Wanneer ze dit niet doen, gaan ze dicht. "Het zijn werknemers die niet in de beste omstandigheden gehuisvest zijn. Werkgevers zijn verantwoordelijk." Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Vanavond bij Op1: Carola Schouten, Saskia Belleman, Jan Terlouw en meer Bekijk deze video » Op1: Saskia Belleman vertelt over het hoger beroep van Willem Holleeder Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Corola Schouten waarschuwt slachthuizen over naleven coronamaatregelen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 25 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 25 mei terugkijken.

Minister van Landbouw Carola Schouten was te gast bij Op1 om te vertellen over de coronamaatregelen bij de slachthuizen. Ze waarschuwt dat deze slachthuzien er alles aan moeten doen om de coronabesmettingen tegen te gaan. Wanneer ze dit niet doen, gaan ze dicht. "Het zijn werknemers die niet in de beste omstandigheden gehuisvest zijn. Werkgevers zijn verantwoordelijk."

Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Corola Schouten waarschuwt slachthuizen over naleven coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV