Op1 gemist? Carola Schouten over tweede coronabesmetting door een nerts

Op1 gemist? Carola Schouten over tweede coronabesmetting door een nerts

<em>Op1</em> gemist? Carola Schouten over tweede coronabesmetting door een nerts Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 25 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 25 mei terugkijken. In Nederland is er voor de tweede keer een persoon besmet met het coronavirus door een nerts. Carola Schouten vertelt hierover bij Op1. "Dan schrik je, als je dat hoort. In die stal mag niemand meer komen, en alle nertsenhouderijen worden getest op het virus", vertelt ze. Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: Saskia Belleman vertelt over het hoger beroep van Willem Holleeder Bekijk deze video » Op1: Corola Schouten waarschuwt slachthuizen over naleven coronamaatregelen Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Carola Schouten over tweede coronabesmetting door een nerts

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 25 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 25 mei terugkijken.

In Nederland is er voor de tweede keer een persoon besmet met het coronavirus door een nerts. Carola Schouten vertelt hierover bij Op1. "Dan schrik je, als je dat hoort. In die stal mag niemand meer komen, en alle nertsenhouderijen worden getest op het virus", vertelt ze.

Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Carola Schouten over tweede coronabesmetting door een nerts of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV