Beau gemist? 147 medewerkers van slachthuis besmet met coronavirus

Beau gemist? 147 medewerkers van slachthuis besmet met coronavirus

<em>Beau</em> gemist? 147 medewerkers van slachthuis besmet met coronavirus 147 medewerkers van het slachthuis van VION in Groenlo zijn besmet met het coronavirus. Bij Beau werd er gevraagd of de VION bereid is om de omstandigheden van de arbeidsmigranten te verbeteren. Ronald Logterink reageert hierop. "Dat moet gewoon gebeuren. Het is klaar", zegt hij. Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv Beau gemist? Jort Kelder in discussie met Jesse Klaver: ''Laten we het weekend afschaffen!'' Bekijk deze video » Beau gemist? Jesse Klaver niet tevreden met regels over het tweede steunpakket Bekijk deze video »
Talkshow :
Beau gemist? 147 medewerkers van slachthuis besmet met coronavirus

147 medewerkers van het slachthuis van VION in Groenlo zijn besmet met het coronavirus. Bij Beau werd er gevraagd of de VION bereid is om de omstandigheden van de arbeidsmigranten te verbeteren. Ronald Logterink reageert hierop. "Dat moet gewoon gebeuren. Het is klaar", zegt hij.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Beau bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? 147 medewerkers van slachthuis besmet met coronavirus of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV