Shownieuws: Karin Bloemen steunt zieke kinderen tijdens coronacrisis

Shownieuws: Karin Bloemen steunt zieke kinderen tijdens coronacrisis

<em>Shownieuws:</em> Karin Bloemen steunt zieke kinderen tijdens coronacrisis Voor de actie Ik Bied Jou Een Lach Aan van Stichting Gilat kunnen kinderen opbeurende video's bekijken. Karin Bloemen had de eer om de actie af te trappen. Dit deed ze met een speciaal nummer. Bij Shownieuws vertelt ze hierover. Bekijk de hele video van Shownieuws met Karin Bloemen hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Famke Louise blikt terug op moeilijke tijd: "Ik ging mentaal en fysiek kapot" (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Fabiola Volkers deelt beelden zonder make-up, shockt volgers Bekijk deze video »
Entertainment :
Shownieuws: Karin Bloemen steunt zieke kinderen tijdens coronacrisis

Voor de actie Ik Bied Jou Een Lach Aan van Stichting Gilat kunnen kinderen opbeurende video's bekijken. Karin Bloemen had de eer om de actie af te trappen. Dit deed ze met een speciaal nummer. Bij Shownieuws vertelt ze hierover.

Bekijk de hele video van Shownieuws met Karin Bloemen hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Karin Bloemen steunt zieke kinderen tijdens coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV