Op1: Chinese minister spreekt van een nieuwe Koude Oorlog in ruzie met VS

Op1: Chinese minister spreekt van een nieuwe Koude Oorlog in ruzie met VS

<em>Op1:</em> Chinese minister spreekt van een <em>nieuwe Koude Oorlog</em> in ruzie met VS Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 25 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 25 mei terugkijken. De Chinese minister van Buitenlandse Zaken heeft het over een 'nieuwe Koude Oorlog' tussen de VS en China. De landen hebben al langer ruzie vanwege de coronacrisis. "Voor met name Trump is China nu de grootste vijand", zegt Amerikaspecialist Laila Frank. Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1 gemist? Carola Schouten over tweede coronabesmetting door een nerts Bekijk deze video » Diëtist @FoodiSteffi Haazen houden een pleidooi voor een eerlijker vleesprijs, 16 cent per ons meer Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: Chinese minister spreekt van een nieuwe Koude Oorlog in ruzie met VS

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van zaterdag 25 mei. Je kunt hier ook de hele Op1-uitzending van 25 mei terugkijken.

De Chinese minister van Buitenlandse Zaken heeft het over een 'nieuwe Koude Oorlog' tussen de VS en China. De landen hebben al langer ruzie vanwege de coronacrisis. "Voor met name Trump is China nu de grootste vijand", zegt Amerikaspecialist Laila Frank.

Op1 is elke dag vanaf 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Chinese minister spreekt van een nieuwe Koude Oorlog in ruzie met VS of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV