Veronica Inside: Johan Derksen niet te spreken over domme actie Luuk de Jong

Veronica Inside: Johan Derksen niet te spreken over domme actie Luuk de Jong

<em>Veronica Inside:</em> Johan Derksen niet te spreken over domme actie Luuk de Jong Luuk de Jong was met zijn ploeggenoten aan het barbecuen. Daarbij hield hij zich niet aan de coronamaatregelen. Johan Derksen is er totaal niet over te spreken. "Je straalt wat uit, wij hebben schijt aan de wereld", zegt hij. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Veronica Inside bij Gids.tv Veronica Inside vanaf 1 juni misschien weer met publiek: "Goed idee" (video) Bekijk deze video » Op1: Corola Schouten waarschuwt slachthuizen over naleven coronamaatregelen Bekijk deze video »
Talkshow :
Veronica Inside: Johan Derksen niet te spreken over domme actie Luuk de Jong

Luuk de Jong was met zijn ploeggenoten aan het barbecuen. Daarbij hield hij zich niet aan de coronamaatregelen. Johan Derksen is er totaal niet over te spreken. "Je straalt wat uit, wij hebben schijt aan de wereld", zegt hij.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Veronica Inside bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Johan Derksen niet te spreken over domme actie Luuk de Jong of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV