Veronica Inside gemist? 'Hij stak zijn pen in d'r muts, viespeuk!'

Veronica Inside gemist? 'Hij stak zijn pen in d'r muts, viespeuk!'

<em>Veronica Inside</em> gemist? 'Hij stak zijn pen in d'r muts, viespeuk!' De presentatoren van Veronica Inside bespraken tijdens de uitzending het nieuws rondom een literair recensent van De Volkskrant. Voorafgaand aan recensies zocht deze persoonlijk contact met de schrijfsters. "Hij stak zijn pen in d'r muts, viespeuk", wordt er gezegd tijdens de uitzending. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier de uitzending van Veronica Inside bij Gids.tv Veronica Inside gemist? Wilfred Genee vindt Valentijn Driessen te positief Bekijk deze video » Veronica Inside: Johan Derksen niet te spreken over domme actie Luuk de Jong Bekijk deze video »
Talkshow :
Veronica Inside gemist? 'Hij stak zijn pen in d'r muts, viespeuk!'

De presentatoren van Veronica Inside bespraken tijdens de uitzending het nieuws rondom een literair recensent van De Volkskrant. Voorafgaand aan recensies zocht deze persoonlijk contact met de schrijfsters. "Hij stak zijn pen in d'r muts, viespeuk", wordt er gezegd tijdens de uitzending.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier de uitzending van Veronica Inside bij Gids.tv

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside gemist? 'Hij stak zijn pen in d'r muts, viespeuk!' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV