Medialogica over boerenprotest gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Medialogica over boerenprotest gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Medialogica: het boerenprotest

Medialogica over boerenprotest gemist? Bekijk hier de hele uitzending Medialogica blikt in deze aflevering terug op de berichtgeving in de media rondom het boerenprotest van afgelopen najaar. ActieIn oktober 2019 verschijnen opeens overal trekkers als symbool van protest. Boeren vragen om meer waardering. Het lijkt een spontane actie, maar er zit een zorgvuldig geregisseerde operatie achter. Met als inzet de belangen van boeren en de betrokken industrie. 'Onbetrouwbare cijfers'De toon van de actie verandert naarmate het protest aanzwelt. Een deel van de boeren heeft geen vertrouwen meer in de overheid en de stikstofcijfers van het RIVM. Het gevolg: hardere acties. Medialogica onderzoekt waar dat beeld van onbetrouwbare meetpunten vandaan komt.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Medialogica blikt in deze aflevering terug op de berichtgeving in de media rondom het boerenprotest van afgelopen najaar.

Actie
In oktober 2019 verschijnen opeens overal trekkers als symbool van protest. Boeren vragen om meer waardering. Het lijkt een spontane actie, maar er zit een zorgvuldig geregisseerde operatie achter. Met als inzet de belangen van boeren en de betrokken industrie.

'Onbetrouwbare cijfers'
De toon van de actie verandert naarmate het protest aanzwelt. Een deel van de boeren heeft geen vertrouwen meer in de overheid en de stikstofcijfers van het RIVM. Het gevolg: hardere acties. Medialogica onderzoekt waar dat beeld van onbetrouwbare meetpunten vandaan komt.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Medialogica over boerenprotest gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV