Dark seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix

Dark seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix

<em>Dark</em> seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix De afgelopen jaren heeft Netflix zich steeds meer toegelegd op internationale series, met grote successen als Narcos, La Casa de Papel en natuurlijk Undercover. Ook de Duitse serie Dark is een voorbeeld van zo'n internationaal succes. De releasedatum van het derde (en laatste) seizoen is nu bekend: vanaf zaterdag 27 juni kun je op Netflix genieten van de climax van deze spannende serie. Dark seizoen 3 is vanaf 27 juni te zien op Netflix. Bekijk de trailer van het derde en laatste seizoen hierboven. Bekijk ook Klikbeet maakt parodie op de populaire Netflix-serie Tiger King Bekijk deze video » Eerste beelden: Documentaire over Jeffrey Epstein maakt flink indruk Bekijk deze video »
Serie :
Dark seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix

De afgelopen jaren heeft Netflix zich steeds meer toegelegd op internationale series, met grote successen als Narcos, La Casa de Papel en natuurlijk Undercover. Ook de Duitse serie Dark is een voorbeeld van zo'n internationaal succes. De releasedatum van het derde (en laatste) seizoen is nu bekend: vanaf zaterdag 27 juni kun je op Netflix genieten van de climax van deze spannende serie.

Dark seizoen 3 is vanaf 27 juni te zien op Netflix. Bekijk de trailer van het derde en laatste seizoen hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dark seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV