Video: waarom verlopen verkiezingen Suriname zo chaotisch?

Video: waarom verlopen verkiezingen Suriname zo chaotisch?

Video: waarom verlopen verkiezingen <em>Suriname</em> zo chaotisch? Maandag vonden in Suriname de verkiezingen plaats en die verliepen verre van vlekkeloos. Dat komt onder andere door de coronacrisis maar het heeft ook met president Desi Bouterse te maken, vertelt Dave Ensberg: "Alles wat deze man aanraakt verandert in chaos en dat zien we hier ook terug." Bekijk het fragment van het AD hierboven. Bekijk ook Verkiezingen Suriname: Desi Bouterse stevent af op nederlaag (video) Bekijk deze video » Talkshow M gemist? Noraly Beyer over Desi Bouterse en verkiezingen Suriname Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: waarom verlopen verkiezingen Suriname zo chaotisch?

Maandag vonden in Suriname de verkiezingen plaats en die verliepen verre van vlekkeloos. Dat komt onder andere door de coronacrisis maar het heeft ook met president Desi Bouterse te maken, vertelt Dave Ensberg: "Alles wat deze man aanraakt verandert in chaos en dat zien we hier ook terug." Bekijk het fragment van het AD hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: waarom verlopen verkiezingen Suriname zo chaotisch? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV