Kijktip: Deadpool 2 dinsdag te zien bij Veronica

Kijktip: Deadpool 2 dinsdag te zien bij Veronica

Kijktip: <em>Deadpool 2</em> dinsdag te zien bij <em>Veronica</em> Na het succes van Deadpool kon een vervolg niet uitblijven: Deadpool 2. Van alle superhelden is Deadpool, gespeeld door Ryan Rodney Reynolds de meest ironische, de meest zelfbewuste, en de vervelendste. De enige superheld ook die grappen maakt over zichzelf en het genre – en ermee wegkomt. Bekijk de trailer van Deadpool 2 hierboven. Deadpool 2 is vanavond, dinsdag 26 mei , om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via iTunes en Pathe Thuis. Deense crimeserie The Sommerdahl Murders vanaf zaterdag bij NPO 3: bekijk de trailer Bekijk deze video » Dark seizoen 3 vanaf zaterdag 27 juni te zien op Netflix Bekijk deze video »
Film :
Kijktip: Deadpool 2 dinsdag te zien bij Veronica

Na het succes van Deadpool kon een vervolg niet uitblijven: Deadpool 2. Van alle superhelden is Deadpool, gespeeld door Ryan Rodney Reynolds de meest ironische, de meest zelfbewuste, en de vervelendste. De enige superheld ook die grappen maakt over zichzelf en het genre – en ermee wegkomt.

Bekijk de trailer van Deadpool 2 hierboven.

Deadpool 2 is vanavond, dinsdag 26 mei , om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via iTunes en Pathe Thuis.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijktip: Deadpool 2 dinsdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV