Fans niet blij met Monica Geuze's dieet: "Straf jezelf niet zo"

Fans niet blij met Monica Geuze's dieet: "Straf jezelf niet zo"

Nu de zomer om de hoek staat, begint de tijd te dringen, vindt Monica Geuze. De 25-jarige vlogster volgt een streng dieet om af te vallen. Het gaat echter niet zoals ze zou willen… Haar volgers smeken haar te stoppen met het dieet, meldt Shownieuws.

Drastisch dieet
Monica Geuze volgt het keto-dieet. Bij dit dieet mag je vrij veel eten, behalve koolhydraten, zoals brood, rijst en pasta. Aan haar volgers vertelt de presentatrice dat het haar maar niet wil lukken en dat ze het behoorlijk zwaar heeft met het drastische dieet. Zo drinkt ze nu bijvoorbeeld heel veel water, omdat haar lichaam dat nodig heeft en noemt ze zichzelf een ‘ongedisciplineerd varken’…

Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Monica Geuze in haar nieuwste vlog.

Fans niet blij met <em>Monica Geuze's</em> dieet: &quot;Straf jezelf niet zo&quot; Nu de zomer om de hoek staat, begint de tijd te dringen, vindt Monica Geuze. De 25-jarige vlogster volgt een streng dieet om af te vallen. Het gaat echter niet zoals ze zou willen… Haar volgers smeken haar te stoppen met het dieet, meldt Shownieuws. Drastisch dieetMonica Geuze volgt het keto-dieet. Bij dit dieet mag je vrij veel eten, behalve koolhydraten, zoals brood, rijst en pasta. Aan haar volgers vertelt de presentatrice dat het haar maar niet wil lukken en dat ze het behoorlijk zwaar heeft met het drastische dieet. Zo drinkt ze nu bijvoorbeeld heel veel water, omdat haar lichaam dat nodig heeft en noemt ze zichzelf een ‘ongedisciplineerd varken’… Monica Geuze over haar nieuwe vriend: "Binnenkort vertel ik meer" Bekijk deze video » Monica Geuze neemt afscheid van Lars Veldwijk en verwijdert hun tatoeage Bekijk deze video » Bekijk hieronder de Shownieuws-video met Monica Geuze in haar nieuwste vlog.
Entertainment :
Fans niet blij met Monica Geuze's dieet: "Straf jezelf niet zo"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fans niet blij met Monica Geuze's dieet: "Straf jezelf niet zo" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV