Nederlandse komedie Hartenstrijd woensdag te zien bij Net 5

Nederlandse komedie Hartenstrijd woensdag te zien bij Net 5

Nederlandse komedie <em>Hartenstrijd</em> woensdag te zien bij <em>Net 5</em> Vanavond kunnen we genieten van de romantische komedie Hartenstrijd. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde. Zoektocht naar oprechte liefdeNa voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina, gespeeld door actrice Jennifer Hoffman, de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje, gespeeld door Eva van de Wijdeven, de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven, gespeeld door Tibor Lukács, een weddenschap met zijn vriend Dennis, gespeeld door Oscar Aerts, om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Wat begint als een spel wordt al snel een verwarrende zoektocht naar oprechte liefde. Hartenstrijd (2016) is woensdag 27 mei om 20:30 uur bij Net 5 te zien. Bekijk de trailer hierboven. Je kunt Hartenstrijd streamen via Videoland, iTunes en meer. Actrice Eva van de Wijdeven bevallen: Bekijk eerste beelden van zoontje Julius Bekijk deze video » Jim Bakkum over pikante scene met Eva van de Wijdeven: "Steamy scenes met huidtape" Bekijk deze video »
Film :
Nederlandse komedie Hartenstrijd woensdag te zien bij Net 5

Vanavond kunnen we genieten van de romantische komedie Hartenstrijd. Wat begint als een koelbloedig spel wordt al snel een verwarrende en hilarische zoektocht naar oprechte liefde.

Zoektocht naar oprechte liefde
Na voor de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, is voor motoragente Tina, gespeeld door actrice Jennifer Hoffman, de maat vol. Van nu af aan zal ze zich niet meer binden aan een man. Voor het emotionele gedeelte heeft ze haar beste vriendin Fleurtje, gespeeld door Eva van de Wijdeven, de meest intimiderende kleuterjuf van Nederland. Tegelijkertijd sluit de uiterst charmante kroegbaas Sven, gespeeld door Tibor Lukács, een weddenschap met zijn vriend Dennis, gespeeld door Oscar Aerts, om te bewijzen dat hij heus wel kan daten met een vrouw zonder met haar naar bed te gaan. Wat begint als een spel wordt al snel een verwarrende zoektocht naar oprechte liefde.

Hartenstrijd (2016) is woensdag 27 mei om 20:30 uur bij Net 5 te zien. Bekijk de trailer hierboven. Je kunt Hartenstrijd streamen via Videoland, iTunes en meer.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederlandse komedie Hartenstrijd woensdag te zien bij Net 5 of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV