Thrillerfilm Peppermint woensdag te zien bij Veronica

Thrillerfilm Peppermint woensdag te zien bij Veronica

Thrillerfilm <em>Peppermint</em> woensdag te zien bij <em>Veronica</em> Zin in wat actie en een goede film? Kijk dan vanavond naar de thriller Peppermint. Wanneer Riley, gespeeld door Jennifer Garner, wakker wordt uit een diepe coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar onschuldige dochtertje en echtgenoot voor haar ogen brutaal werden vermoord. WraakAls het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak! Bekijk de trailer van Pepermint hierboven. Peppermint woensdag 27 mei om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via Pathe Thuis en iTunes.
Film :
Thrillerfilm Peppermint woensdag te zien bij Veronica

Zin in wat actie en een goede film? Kijk dan vanavond naar de thriller Peppermint. Wanneer Riley, gespeeld door Jennifer Garner, wakker wordt uit een diepe coma herinnert ze zich alleen nog hoe haar onschuldige dochtertje en echtgenoot voor haar ogen brutaal werden vermoord.

Wraak
Als het gerechtelijke systeem de moordenaars ook nog eens vrijuit laat gaan besluit Riley dat ze het heft in eigen handen moet nemen. Ze begint aan een tocht door de onderwereld van Los Angeles met slechts 1 doel: wraak!

Bekijk de trailer van Pepermint hierboven.

Peppermint woensdag 27 mei om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via Pathe Thuis en iTunes.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Thrillerfilm Peppermint woensdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV