Keuringsdienst van Waarde: zo worden inktvisringen gemaakt (video)

Keuringsdienst van Waarde: zo worden inktvisringen gemaakt (video)

Er gingen geruchten dat inktvisringen werden gemaakt van varkensanus. Gelukkig blijkt dat een fabel te zijn. Maar hoe worden de smakelijke calamares dan wél gemaakt? En hoe kan het dat de ringen in de supermarkt allemaal exact even groot zijn? De Keuringsdienst van Waarde legt het uit.

Bekijk de video van Keuringsdienst van Waarde over inktvisringen hieronder. Je kunt de meest recente afleveringen van Keuringsdienst van Waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst van Waarde</em>: zo worden <em>inktvisringen</em> gemaakt (video) Er gingen geruchten dat inktvisringen werden gemaakt van varkensanus. Gelukkig blijkt dat een fabel te zijn. Maar hoe worden de smakelijke calamares dan wél gemaakt? En hoe kan het dat de ringen in de supermarkt allemaal exact even groot zijn? De Keuringsdienst van Waarde legt het uit. Bekijk de video van Keuringsdienst van Waarde over inktvisringen hieronder. Je kunt de meest recente afleveringen van Keuringsdienst van Waarde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Promo: Keuringsdienst van Waarde heeft plan voor corona-overschotten Bekijk deze video »
TV :
Keuringsdienst van Waarde: zo worden inktvisringen gemaakt (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst van Waarde: zo worden inktvisringen gemaakt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV