Zien: Donald Trump gebruikt coffin-meme als sneer naar Joe Biden

Zien: Donald Trump gebruikt coffin-meme als sneer naar Joe Biden

De coffin-meme is overal op het internet te vinden. In de filmpjes zijn dansende kistdragers te zien onder opzwepende muziek. De beelden van de kistdragers worden achter filmpjes geplakt waarin mensen gevaar lopen. Donald Trump springt handig in op de hype en gebruikt de meme om zijn concurrent Joe Biden belachelijk te maken.

Bekijk het filmpje van Donald Trump en andere voorbeelden van de coffin-meme in de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: Donald Trump gebruikt <em>coffin-meme</em> als sneer naar <em>Joe Biden</em> De coffin-meme is overal op het internet te vinden. In de filmpjes zijn dansende kistdragers te zien onder opzwepende muziek. De beelden van de kistdragers worden achter filmpjes geplakt waarin mensen gevaar lopen. Donald Trump springt handig in op de hype en gebruikt de meme om zijn concurrent Joe Biden belachelijk te maken. Bekijk het filmpje van Donald Trump en andere voorbeelden van de coffin-meme in de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Donald Trump slaat terug naar Barack Obama: "Hij was zeer incompetent" (video) Bekijk deze video » Zien: Donald Trump doet opnieuw bizarre uitspraak: "Veel coronapatiënten is een eer" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Donald Trump gebruikt coffin-meme als sneer naar Joe Biden


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Donald Trump gebruikt coffin-meme als sneer naar Joe Biden of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV