Zien: Marco Borsato en Leontine huilen uit in elkaars armen

Zien: Marco Borsato en Leontine huilen uit in elkaars armen

Marco Borsato bezocht afgelopen weekend zijn gezin in Blaricum. Het viel hem zwaar toen hij het huis weer moest verlaten. Bij vertrek lijkt de zanger het niet droog te kunnen houden en probeert zijn ex Leontine hem te troosten, meldt weekblad Weekend woensdag in hun blad.

"De kinderen zijn dol op hem"
Op de cover van weekblad Weekend zien we een paar exclusieve foto’s van de gebeurtenis voor de villa in Blaricum. Op de foto's is te zien hoe Leontine Marco omhelst en hoe de zanger een traantje wegpinkt. Volgens een goede vriend van het stel, mist Marco zijn gezin verschrikkelijk. Daarom komt hij ongeveer een keer per week langs om voor hen te koken: “Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.” Bekijk hieronder weekblad Weekend dat vanaf woensdag 27 mei een week in de winkels ligt.

"Sinds de bekendmaking van de scheiding heeft Marco zijn villa in Blaricum verlaten en woont hij (tijdelijk) bij zijn moeder in Stompetoren", aldus Shownieuws.

Bekijk hieronder een fragment van Shownieuws over de breuk tussen Marco Borsato en Leontine.

Zien: <em>Marco Borsato</em> en <em>Leontine</em> huilen uit in elkaars armen Marco Borsato bezocht afgelopen weekend zijn gezin in Blaricum. Het viel hem zwaar toen hij het huis weer moest verlaten. Bij vertrek lijkt de zanger het niet droog te kunnen houden en probeert zijn ex Leontine hem te troosten, meldt weekblad Weekend woensdag in hun blad. "De kinderen zijn dol op hem"Op de cover van weekblad Weekend zien we een paar exclusieve foto’s van de gebeurtenis voor de villa in Blaricum. Op de foto's is te zien hoe Leontine Marco omhelst en hoe de zanger een traantje wegpinkt. Volgens een goede vriend van het stel, mist Marco zijn gezin verschrikkelijk. Daarom komt hij ongeveer een keer per week langs om voor hen te koken: “Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.” Bekijk hieronder weekblad Weekend dat vanaf woensdag 27 mei een week in de winkels ligt. Vers van de pers; de nieuwe Weekend! #weekend #showbizz #gossip pic.twitter.com/hcvVzDj4wn— weekbladweekend (@weekbladweekend) May 27, 2020 "Sinds de bekendmaking van de scheiding heeft Marco zijn villa in Blaricum verlaten en woont hij (tijdelijk) bij zijn moeder in Stompetoren", aldus Shownieuws. Bekijk hieronder een fragment van Shownieuws over de breuk tussen Marco Borsato en Leontine.
Entertainment :
Zien: Marco Borsato en Leontine huilen uit in elkaars armen
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Marco Borsato en Leontine huilen uit in elkaars armen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV