Terugkijken: persconferentie Mark Rutte na crisisoverleg (27 mei)

Terugkijken: persconferentie Mark Rutte na crisisoverleg (27 mei)

Terugkijken: <em>persconferentie Mark Rutte</em> na crisisoverleg (27 mei) Op woensdag 27 mei heeft het kabinet weer een crisisberaad gehad over het coronavirus. Vlak na het overleg zullen premier Mark Rutte en de verantwoordelijke 'coronaminster' Hugo de Jonge de pers en het volk bijpraten in een korte persconferentie. Onder controleInmiddels lijkt het coronavirus in Nederland aardig onder controle te zijn: het aantal doden en ziekenhuisopnamen per dag ligt een stuk lager dan in de afgelopen weken, en vanaf 1 juni zullen een aantal versoepelingen van kracht zijn. We zijn er echter nog niet, en naar verwachting zullen Rutte en De Jonge dat ook benadrukken in het persmoment. Hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van woensdag 27 mei terugkijken. Bekijk ook Mark Rutte schrok van wissel Irma Sluis: "Ik had het niet zien aankomen" Bekijk deze video » Online persconferentie Mark Rutte loopt in de soep: "Pump up the volume" (video) Bekijk deze video »
Live :
Terugkijken: persconferentie Mark Rutte na crisisoverleg (27 mei)

Op woensdag 27 mei heeft het kabinet weer een crisisberaad gehad over het coronavirus. Vlak na het overleg zullen premier Mark Rutte en de verantwoordelijke 'coronaminster' Hugo de Jonge de pers en het volk bijpraten in een korte persconferentie.

Onder controle
Inmiddels lijkt het coronavirus in Nederland aardig onder controle te zijn: het aantal doden en ziekenhuisopnamen per dag ligt een stuk lager dan in de afgelopen weken, en vanaf 1 juni zullen een aantal versoepelingen van kracht zijn. We zijn er echter nog niet, en naar verwachting zullen Rutte en De Jonge dat ook benadrukken in het persmoment.

Hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge van woensdag 27 mei terugkijken.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: persconferentie Mark Rutte na crisisoverleg (27 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV