Hikers Jessica O'Connor en Dion Reynolds na 19 dagen teruggevonden in Nieuw-Zeeland (video)

Hikers Jessica O'Connor en Dion Reynolds na 19 dagen teruggevonden in Nieuw-Zeeland (video)

In Nieuw-Zeeland waren twee wandelaars 19 dagen lang vermist en nu zijn ze levend teruggevonden. De hikers Jessica O'Connor en Dion Reynolds zijn gevonden door rook in de lucht.

Lichte verwondingen
Vanuit een van de zoekhelikopters van het Nieuw-Zeelandse leger werd de rook gezien van het kampvuur dat de twee hadden gemaakt, en konden ze worden gered. De politie meldt dat de twee alleen lichte verwondingen hebben opgelopen en het naar omstandigheden goed maken.

Bekijk hieronder de NOS-video waarin de twee weer hun naasten zien in het ziekenhuis.

Hikers <em>Jessica O'Connor en Dion Reynolds</em> na 19 dagen teruggevonden in <em>Nieuw-Zeeland</em> (video) In Nieuw-Zeeland waren twee wandelaars 19 dagen lang vermist en nu zijn ze levend teruggevonden. De hikers Jessica O'Connor en Dion Reynolds zijn gevonden door rook in de lucht. Lichte verwondingenVanuit een van de zoekhelikopters van het Nieuw-Zeelandse leger werd de rook gezien van het kampvuur dat de twee hadden gemaakt, en konden ze worden gered. De politie meldt dat de twee alleen lichte verwondingen hebben opgelopen en het naar omstandigheden goed maken. Bekijk hieronder de NOS-video waarin de twee weer hun naasten zien in het ziekenhuis.
Nieuws :
Hikers Jessica O'Connor en Dion Reynolds na 19 dagen teruggevonden in Nieuw-Zeeland (video)
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hikers Jessica O'Connor en Dion Reynolds na 19 dagen teruggevonden in Nieuw-Zeeland (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen