Nikkie Plessen reageert op burenruzie in RTL Boulevard: "We zijn geen vrienden"

Nikkie Plessen reageert op burenruzie in RTL Boulevard: "We zijn geen vrienden"

Nikkie Plessen werd op 8 mei jongstleden 35 jaar, en dat moest uiteraard gevierd worden. Al snel verschenen er echter berichten in de media dat het op een enorme burenruzie zou zijn uitgelopen, waar zelfs de politie aan te pas kwam. "We zijn geen vrienden," aldus Plessen.

Straat opkopen
In het roddelblad Privé werd beweerd dat Plessen zelfs tegen haar buurman had gesnauwd dat ze de hele straat zou opkopen. In RTL Boulevard reageert Plessen op het hele incident en daarbij vermeldt ze duidelijk dat ze geen vrienden is met haar buurman, maar dat het wel een beetje opgeblazen is. Plessen vindt het wel "zielig" dat de roddelbladen zijn opgebeld om het sappige nieuws te delen.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Nikkie Plessen reageert op burenruzie in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;We zijn geen vrienden&quot; Nikkie Plessen werd op 8 mei jongstleden 35 jaar, en dat moest uiteraard gevierd worden. Al snel verschenen er echter berichten in de media dat het op een enorme burenruzie zou zijn uitgelopen, waar zelfs de politie aan te pas kwam. "We zijn geen vrienden," aldus Plessen. Straat opkopenIn het roddelblad Privé werd beweerd dat Plessen zelfs tegen haar buurman had gesnauwd dat ze de hele straat zou opkopen. In RTL Boulevard reageert Plessen op het hele incident en daarbij vermeldt ze duidelijk dat ze geen vrienden is met haar buurman, maar dat het wel een beetje opgeblazen is. Plessen vindt het wel "zielig" dat de roddelbladen zijn opgebeld om het sappige nieuws te delen. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Zien: Nikkie Plessen schaamt zich voor oude TMF-beelden Bekijk deze video » Nikkie Plessen over populaire vloggende kinderen: ''De regelgeving is grijs gebied'' Bekijk deze video »
Entertainment :
Nikkie Plessen reageert op burenruzie in RTL Boulevard: "We zijn geen vrienden"

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nikkie Plessen reageert op burenruzie in RTL Boulevard: "We zijn geen vrienden" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen