Zien: vindt minister Stef Blok Dries Roelvink te dik?

Zien: vindt minister Stef Blok Dries Roelvink te dik?

Zien: vindt minister Stef Blok <em>Dries Roelvink</em> te dik? Dries Roelvink struinde op woensdag 27 mei over het Haagse Binnenhof om diverse politici een aantal prangende vragen te stellen. Wat gaan ze doen tijdens het Pinksterweekend en missen ze het knuffelen met collega's, bijvoorbeeld. Ook vroeg Roelvink of de sportscholen alweer open kunnen. Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken wilde daar niet op antwoorden, maar had wel een advies voor Roelvink: "Ga vooral sporten! Niet dat jij dat nodig bent..." Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Mark Rutte: "Sportscholen en sauna's toch eerder open" (vanaf 1 juli) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Arie Boomsma complimenteert kabinet met opening sportscholen Bekijk deze video »
TV :
Zien: vindt minister Stef Blok Dries Roelvink te dik?

Dries Roelvink struinde op woensdag 27 mei over het Haagse Binnenhof om diverse politici een aantal prangende vragen te stellen. Wat gaan ze doen tijdens het Pinksterweekend en missen ze het knuffelen met collega's, bijvoorbeeld. Ook vroeg Roelvink of de sportscholen alweer open kunnen. Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken wilde daar niet op antwoorden, maar had wel een advies voor Roelvink: "Ga vooral sporten! Niet dat jij dat nodig bent..."

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: vindt minister Stef Blok Dries Roelvink te dik? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen