Bizarre beelden: honderden mondkapjes aangespoeld op stranden Australië

Bizarre beelden: honderden mondkapjes aangespoeld op stranden Australië

Bizarre beelden: <em>honderden mondkapjes</em> aangespoeld op stranden Australië Elk mondkapje dat in deze coronapandemie maar voorhanden is, is welkom. Des te tragischer is het dat er veertig containers vol gezichtsmaskers overboord sloegen langs de kust van New South Wales (Australië). Het gevolg: honderden ongebruikt mondkapjes die aanspoelden op de stranden van Australië. Bekijk de bizarre beelden van de aangespoelde mondkapjes hierboven. Bekijk ook Zien: Oplichters delen gratis mondkapjes uit met slaapmiddel & halen je huis leeg Bekijk deze video » Op1 gemist? Er zijn genoeg gecertificeerde mondkapjes in Nederland Bekijk deze video »
Buitenland :
Bizarre beelden: honderden mondkapjes aangespoeld op stranden Australië

Elk mondkapje dat in deze coronapandemie maar voorhanden is, is welkom. Des te tragischer is het dat er veertig containers vol gezichtsmaskers overboord sloegen langs de kust van New South Wales (Australië). Het gevolg: honderden ongebruikt mondkapjes die aanspoelden op de stranden van Australië.

Bekijk de bizarre beelden van de aangespoelde mondkapjes hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: honderden mondkapjes aangespoeld op stranden Australië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV