Zien: enorme brand in Hasselt legt scheepswerf in de as

Zien: enorme brand in Hasselt legt scheepswerf in de as

Zien: enorme brand in <em>Hasselt</em> legt scheepswerf in de as Boven het Overijsselse plaatsje Hasselt, iets ten noordwesten van Zwolle, waren op woensdag 27 mei enorme rookwolken te zien. De oorzaak: een grote brand in een voormalige scheepswerf. De politie stuurde een NL-Alert de deur uit omdat er mogelijk asbest in het dak zat. Inmiddels heeft de brand het vuur onder controle, maar van de scheepswerf is weinig meer over. Bekijk de beelden van de brand in Hasselt hierboven. Bekijk ook Video: Enorme brand verwoest historische pier 45 in San Francisco Bekijk deze video » Grote brand in Genderen: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: enorme brand in Hasselt legt scheepswerf in de as

Boven het Overijsselse plaatsje Hasselt, iets ten noordwesten van Zwolle, waren op woensdag 27 mei enorme rookwolken te zien. De oorzaak: een grote brand in een voormalige scheepswerf. De politie stuurde een NL-Alert de deur uit omdat er mogelijk asbest in het dak zat. Inmiddels heeft de brand het vuur onder controle, maar van de scheepswerf is weinig meer over.

Bekijk de beelden van de brand in Hasselt hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: enorme brand in Hasselt legt scheepswerf in de as of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV