Talkshow M gemist? WIES treedt op met het nummer 'Radiostilte'

Talkshow M gemist? WIES treedt op met het nummer 'Radiostilte'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv.

De band WIES timmert hard aan de weg in Nederland; zo zouden ze op Hemelvaartsdag optreden op het populaire festival Dauwpop, maar dat ging door de coronacrisis niet door. Als pleister op de wonden mochten ze optreden in de talkshow M met het nummer 'Radiostilte'.

Bekijk het optreden van WIES in M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em> gemist? WIES treedt op met het nummer 'Radiostilte' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van M van woensdag 27 mei. Je kunt ook de hele uitzending van M terugkijken op Gids.tv. De band WIES timmert hard aan de weg in Nederland; zo zouden ze op Hemelvaartsdag optreden op het populaire festival Dauwpop, maar dat ging door de coronacrisis niet door. Als pleister op de wonden mochten ze optreden in de talkshow M met het nummer 'Radiostilte'. Bekijk het optreden van WIES in M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. Ook in deze uitzending Talkshow M gemist? "Laat verpleeghuizen zelf bepalen wanneer ze versoepelen" Bekijk deze video » Govert Schilling in M: "Lancering SpaceX-raket kan nog gecanceld worden" Bekijk deze video »
Muziek :
Talkshow M gemist? WIES treedt op met het nummer 'Radiostilte'

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? WIES treedt op met het nummer 'Radiostilte' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV