Hart van Nederland: waarom is slachthuis Vion in Apeldoorn gesloten?

Hart van Nederland: waarom is slachthuis Vion in Apeldoorn gesloten?

<em>Hart van Nederland</em>: waarom is slachthuis Vion in Apeldoorn gesloten? Op woensdag 27 mei werd het slachthuis van Vion in Apeldoorn afgesloten door de politie en de brandweer. Vijfhonderd medewerkers moesten binnenblijven en eerst worden geregistreerd door de GGD, voordat ze het pand weer mochten verlaten. Maar wat was hier de reden van? Hart van Nederland was er als de kippen bij om dit uit te zoeken. Bekijk de reportage van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Beau gemist? 147 medewerkers van slachthuis besmet met coronavirus Bekijk deze video » Beau gemist? Pittige discussie tussen Ronald Lotgerink en Beau over slachthuizen Bekijk deze video »
Nieuws :
Hart van Nederland: waarom is slachthuis Vion in Apeldoorn gesloten?

Op woensdag 27 mei werd het slachthuis van Vion in Apeldoorn afgesloten door de politie en de brandweer. Vijfhonderd medewerkers moesten binnenblijven en eerst worden geregistreerd door de GGD, voordat ze het pand weer mochten verlaten. Maar wat was hier de reden van? Hart van Nederland was er als de kippen bij om dit uit te zoeken.

Bekijk de reportage van Hart van Nederland hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: waarom is slachthuis Vion in Apeldoorn gesloten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV