Zien: Max Verstappen wordt voor het eerst oom, zusje Victoria in verwachting

Zien: Max Verstappen wordt voor het eerst oom, zusje Victoria in verwachting

Groot nieuws voor de familie Verstappen, want Victoria Verstappen wordt voor het eerst moeder. Het 21-jarige zusje van Max Verstappen deelt via social media dat ze in blijde verwachting is van een jongetje. Ze is in december 2020 uitgerekend.

En Max zelf?
Victoria wordt dus op jonge leeftijd al moeder van een kleine en dat betekent tevens dat Jos Verstappen voor het eerst opa wordt - hoewel hij vorig jaar zelf nog vader werd van Jason Jaxx. Maar hoe zit het eigenlijk met Max zelf? Inmiddels is de Formule 1-coureur 22 jaar, maar door de jaren heen heeft hij al heel wat vriendinnen versleten. Huisje, boompje, beestje lijkt er voorlopig nog niet in te zitten.

Bekijk hieronder een overzicht van de vriendinnen van Max Verstappen.

Zien: <em>Max Verstappen</em> wordt voor het eerst oom, zusje Victoria in verwachting Groot nieuws voor de familie Verstappen, want Victoria Verstappen wordt voor het eerst moeder. Het 21-jarige zusje van Max Verstappen deelt via social media dat ze in blijde verwachting is van een jongetje. Ze is in december 2020 uitgerekend. En Max zelf?Victoria wordt dus op jonge leeftijd al moeder van een kleine en dat betekent tevens dat Jos Verstappen voor het eerst opa wordt - hoewel hij vorig jaar zelf nog vader werd van Jason Jaxx. Maar hoe zit het eigenlijk met Max zelf? Inmiddels is de Formule 1-coureur 22 jaar, maar door de jaren heen heeft hij al heel wat vriendinnen versleten. Huisje, boompje, beestje lijkt er voorlopig nog niet in te zitten. Bekijk hieronder een overzicht van de vriendinnen van Max Verstappen. Bekijk ook Max Verstappen geeft update vanuit Monaco: ''I try to do all my workouts at home'' Bekijk deze video » Video: Max Verstappen en Alex Albon racen in een roadtrip naar Zandvoort Bekijk deze video »
Formule 1 :
Zien: Max Verstappen wordt voor het eerst oom, zusje Victoria in verwachting

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Max Verstappen wordt voor het eerst oom, zusje Victoria in verwachting of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV