Terugkijken: lancering SpaceX-raket afgebroken vanwege slecht weer

Terugkijken: lancering SpaceX-raket afgebroken vanwege slecht weer

Op Gids.tv lees je wanneer de tweede lancering van SpaceX plaatsvindt.

Woensdag 27 mei had een historische dag voor de ruimtevaart moeten worden, met de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon. Op het allerlaatste moment is de lancering van de raket echter afgebroken; de weersomstandigheden bleken niet veilig genoeg vanwege storm Berta.

Terugkijken: lancering <em>SpaceX</em>-raket afgebroken vanwege slecht weer Op Gids.tv lees je wanneer de tweede lancering van SpaceX plaatsvindt. Woensdag 27 mei had een historische dag voor de ruimtevaart moeten worden, met de lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon. Op het allerlaatste moment is de lancering van de raket echter afgebroken; de weersomstandigheden bleken niet veilig genoeg vanwege storm Berta. RuimtetoerismeHet zou voor het eerst in de geschiedenis van de ruimtevaart zijn dat een lancering niet wordt georganiseerd door een land, maar door een bedrijf. De lancering van de SpaceX-raket lijkt de weg vrij te maken voor het zogeheten 'ruimtetoerisme': gewone mensen (met heel veel geld) kunnen dan ook een vlucht door de ruimte maken en misschien zelfs op de maan wandelen. De lancering is uitgesteld naar zaterdag 30 mei. Kijk hierboven de afgebroken lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon op woensdag 27 mei terug. Bekijk ook Dit is waarom de SpaceX-lancering van Elon Musk zo baanbrekend is (video) Bekijk deze video » Govert Schilling in M: "Lancering SpaceX-raket kan nog gecanceld worden" Bekijk deze video »
Nieuws :
Terugkijken: lancering SpaceX-raket afgebroken vanwege slecht weer

Ruimtetoerisme
Het zou voor het eerst in de geschiedenis van de ruimtevaart zijn dat een lancering niet wordt georganiseerd door een land, maar door een bedrijf. De lancering van de SpaceX-raket lijkt de weg vrij te maken voor het zogeheten 'ruimtetoerisme': gewone mensen (met heel veel geld) kunnen dan ook een vlucht door de ruimte maken en misschien zelfs op de maan wandelen. De lancering is uitgesteld naar zaterdag 30 mei.

Kijk hierboven de afgebroken lancering van de SpaceX-raket Crew Dragon op woensdag 27 mei terug.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Terugkijken: lancering SpaceX-raket afgebroken vanwege slecht weer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV