Doorgedraaide man doodgeschoten in Hilversum: wat is er precies gebeurd? (video)

Doorgedraaide man doodgeschoten in Hilversum: wat is er precies gebeurd? (video)

Doorgedraaide man doodgeschoten in <em>Hilversum</em>: wat is er precies gebeurd? (video) Op woensdag 27 mei schoot de politie een "doorgedraaide man" dood in de bossen bij Hilversum, maar wat is er precies gebeurd? Hart van Nederland was ter plaatse en sprak met de lokale boswachter. Volgens hem reed de man als een gek door het bos, waarbij een slagboom vernield werd; vervolgens draaide hij volledig door, waardoor de politie geen andere uitweg zag dan te schieten. Bekijk de reportage van Hart van Nederland hierboven. Andere reportages van Hart van Nederland Robots in bediening restaurant Dadawan in Maastricht: "Ze begeleiden en meten temperatuur" Bekijk deze video » Hart van Nederland: waarom is slachthuis Vion in Apeldoorn gesloten? Bekijk deze video »
Nieuws :
Doorgedraaide man doodgeschoten in Hilversum: wat is er precies gebeurd? (video)

Op woensdag 27 mei schoot de politie een "doorgedraaide man" dood in de bossen bij Hilversum, maar wat is er precies gebeurd? Hart van Nederland was ter plaatse en sprak met de lokale boswachter. Volgens hem reed de man als een gek door het bos, waarbij een slagboom vernield werd; vervolgens draaide hij volledig door, waardoor de politie geen andere uitweg zag dan te schieten.

Bekijk de reportage van Hart van Nederland hierboven.

Andere reportages van Hart van Nederland

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Doorgedraaide man doodgeschoten in Hilversum: wat is er precies gebeurd? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen