Shownieuws: Hoe is het nu met Leontine en Marco Borsato na hun breuk?

Shownieuws: Hoe is het nu met Leontine en Marco Borsato na hun breuk?

Hieronder zie je een fragment uit Shownieuws. Je kunt ook de hele uitzending van Shownieuws terugkijken op Gids.tv.

Het blad Weekend heeft gisteren foto's van Marco Borsato gepubliceerd, die emotioneel afscheid nam van Leontine en zijn kinderen. De twee zijn bijna 22 jaar getrouwd geweest, maar maakten in februari 2020 bekend dat ze gaan scheiden. Borsato logeert nu bij zijn moeder en is volgens Shownieuws een keer per week bij zijn gezin. De grote vraag is hoe het nu met ze gaat, en daar geven onder meer Patty Brard en Bart Ettekoven antwoord op.

Bekijk de video van Shownieuws over het laatste nieuws rond de breuk van Leontine en Marco Borsato in de video hieronder.

<em>Shownieuws</em>: Hoe is het nu met Leontine en Marco Borsato na hun breuk? Hieronder zie je een fragment uit Shownieuws. Je kunt ook de hele uitzending van Shownieuws terugkijken op Gids.tv. Het blad Weekend heeft gisteren foto's van Marco Borsato gepubliceerd, die emotioneel afscheid nam van Leontine en zijn kinderen. De twee zijn bijna 22 jaar getrouwd geweest, maar maakten in februari 2020 bekend dat ze gaan scheiden. Borsato logeert nu bij zijn moeder en is volgens Shownieuws een keer per week bij zijn gezin. De grote vraag is hoe het nu met ze gaat, en daar geven onder meer Patty Brard en Bart Ettekoven antwoord op. Bekijk de video van Shownieuws over het laatste nieuws rond de breuk van Leontine en Marco Borsato in de video hieronder. Weekblad Story: "Marco Borsato en Leontine Borsato hebben huis in verkoop gezet" Bekijk deze video » Zien: Marco Borsato en Leontine huilen uit in elkaars armen Bekijk deze video »
Show :
Shownieuws: Hoe is het nu met Leontine en Marco Borsato na hun breuk?

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Shownieuws: Hoe is het nu met Leontine en Marco Borsato na hun breuk? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen